Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer nodig? Transferservice biedt u de oplossing voor al uw verplaatsingen. Wij leveren u het gevraagde maatwerk, voor uw management, bezoekers, klanten & leveranciers. De taxi diensten uitgevoerd door Transferservice betekenen flexibiliteit, kwaliteit, comfort, efficiency en veiligheid. Onze chauffeurs zijn meertalig, zeer discreet en correct in de omgang. Zij gaan steeds deftig gekleed . Indien gewenst begeleiden zij u en/of uw gasten tot bij het inchecken, zowel in het hotel als in de luchthaven. U kan ook hiervoor een VIP service aanvragen, bvb. bij ontvangst van zeer belangrijke managers of buitenlandse klanten. Dit impliceert dat wij onze luxewagens (Mercedes S klasse) inzetten met onze hiervoor specifiek opgeleide meertalige chauffeurs gekenmerkt door hun uiterste discretie en wijze van begeleiding.

Ook voor uw bedrijfsfeesten en evenementen staat Transferservice klaar. Parkeer- en vervoersproblemen lossen we moeiteloos op met onze expertise in valet parking, pendeldiensten en onze BOB-service. U kan op ons vertrouwen. Wij hebben uitstekende referenties.

Luchthavenvervoer

U vertrekt op reis, naar het buitenland, for business or pleasure? Voor al uw vervoer naar de luchthaven of treinstation bieden wij u de volgende mogelijkheden als taxi diensten aan vastgestelde tarieven per regio.

  • Personenwagens tot 4 personen
  • Minibussen tot 8 personen
  • Luxe wagens voor VIP vervoer tot 3 à 4 personen (Mercedes S)

Wij garanderen u:

  • 1 reisgezelschap per wagen (tenzij anders gevraagd)
  • Steeds stipte en correcte service

Al 10 jaar bieden we dagelijks deze uiterst betrouwbare dienstverlening van luchthavenvervoer aan reisagentschappen, particulieren en vele bedrijven.

U kan hier boeken of per email aan info@transferservice.be uw transfert aanvragen.

Expressdiensten

Transferservice is specialist in expressdiensten en biedt u zodoende de mogelijkheid om belangrijke, dringende en/of vertrouwelijke dossiers/documenten te laten leveren binnen de kortst mogelijke tijd. Wij leveren bvb. aanbestedingen, VISUM aanvragen bij het algemeen VISUM kantoor, en indien nodig kunnen wij ook documenten laten certificeren bij administratieve diensten, ambassades, enz.

Elke levering van een expressdienst gebeurt met een traceersysteem, zodat u na levering, binnen een maximale termijn van 24 uur beschikt over het ondertekende leveringsdocument, met aanduiding van datum & uur van aflevering alsook naam van de ontvanger.

Privé chauffeurs

Voor veel ondernemers, directeurs en managers is Transferservice de helpende hand achter het stuur. Dankzij de inzet van een professionele privé chauffeur van Transferservice wordt de achterbank van uw auto een verlengstuk van uw kantoor. Zo ontstaan tijd en rust om zaken te doen, rapporten te schrijven, conference calls te houden, enz… zodat de verloren werktijd bij files en parkeerproblemen tot het verleden behoort.

VIP-vervoer - Ceremonie vervoer - BOB service

AA Transferservice vervoert je in stijl bij:

  • ceremonie vervoer: uw huwelijk en verzorgt daarbij de ceremonie met professionele ceremoniemeester, indien gewenst.
  • VIP ervoer: uw professionele en/of privé meeting- en/of evenementen.
  • BOB Service: uw restaurant-, concert- en theaterbezoeken, enz.

Gidsen

Laat uw gasten kennis maken met de Belgische geschiedenis en cultuur via Transferservice.

Wij bieden sightseeing tours aan per auto of minibus in alle Belgische steden alsook Parijs, Amsterdam, Aken, enz. U kan op ons ook rekenen voor specifieke op maat uitgewerkte gidsbezoeken aan eender welke stad, streek of specifieke winkels, enz… en eventueel inclusief een typisch restaurantbezoek.

Het aanbieden van deze diensten aan uw klanten, gasten en/of medewerkers biedt een ongelooflijke troef in uw relaties. Het brengt hen dichterbij om onze Belgische cultuur en eventueel uw bedrijfscultuur beter te begrijpen.

U kan hiervoor bij Transferservice rekenen op meertalige professionele erkende gidsen door het Toerisme Vlaanderen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en bespreking van uw wensen, aarzel niet contact op te nemen met ons.

Referenties